500 mg L-arginin, 250 kapszula. Nagyobb

500 mg L-arginin, 250 kapszula.

NOW10

Új termék

Az L-arginin olyan anyag, amelynek hiánya egyensúlyhiányhoz vezethet az emberi testben.

Bővebb leírás

HUF6,616

Egyéb infó

L-arginin

 

Az L-arginin olyan anyag, amelynek hiánya egyensúlyhiányhoz vezethet az emberi testben. Szintje csökkenhet a Babesia és Bartonella fertőzések során. Az L-arginin nagyon fontos aminosav, mivel szükséges a sejtek replikációjához és osztódásához, az endoteliális integritás védelméhez, a sebek gyógyulásához, az egészséges immunfunkcióhoz és a megfelelő hormonaktivitáshoz. Az aminosav védi a csontokat és segít helyrehozni a mikrobiális károsodásokat. Csökkenti a sebek gyógyulásához szükséges időt is.

 

Most Foods ®

A Foods ® az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója. A vállalat 1948 óta működik, és a piac egyik vezetője. A Now Foods ® termékeit a jó gyártási gyakorlat (GMP) legmagasabb színvonalának megfelelően állítják elő.

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: L-arginin, zselatin (kapszula), magnézium-sztearát (növényi forrás) és szilícium-dioxid.

 

 

Tartalom ajánlott napi adagban (2 kapszula): L-arginin - 1000 mg

 

Ajánlott napi bevitel (felnőttek): Szükség szerint vegyen be 2 kapszulát naponta kétszer. Étkezés között vagy lefekvés előtt vegyen be szénhidrátos itallal a felszívódás megkönnyítése érdekében.

 

 

Nettó súly: 250 kapszula

 

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőjeként). A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

 

 

Vélemények