Kolosztrum kecske 500 mg, 100 kapsz

Kolosztrum kecske 500 mg, 100 kapsz

ALI48
11 889,55 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

A Colostrum Aliness számos, különböző fizikai, kémiai és biológiai tulajdonságú összetevő keveréke, 19 exogén aminosav forrása, immunglobulinokat tartalmaz, különösen IgG, IgM, IgA, IgE, IgD és PRP (prolin), laktoferrin (a fehérje a transzferrin csoportból) és vitaminok és ásványi anyagok.

 

Kecske kolosztrum 500 mg

Kiváló minőségű, szárazanyag-tartalomra szabványosított 28%-os kecskekolosztrum, mely nem tartalmaz fehérjét.

A kolosztrumot, más néven kolosztrumot vagy kolosztrumot tehéntejből nyerik. A kolosztrum az emlőmirigyek által kiválasztott anyag, amely a terhesség utolsó időszakában a szülés pillanatáig szabadul fel. Jellegzetes sárga színe van. Összetétele eltér a később nyert tejtől. Ezeket specifikus értékeknek és immunglobulinoknak vetettük alá (beleértve).

A Colostrum Aliness számos alapvető, elérhető és biológiai összetevő kombinációja, 19 exogén aminosavat tartalmaz, tartalmaz immunglobulinokat, különösen IgG-t, IgM-et, IgA-t, IgE-t, IgD-t és PRP-t (prolin), laktoferrint (a transzferrin csoport fehérje) valamint elemek és ásványok.

Vitamin-összetevők tartalma - főbbek B1, B2, B6, C, E és A.

Ásványi anyagok - főleg foszfor, kalcium, kálium, magnézium és nátrium

A kolosztrum összetétele a termelés óta eltelt idővel változik. Az összetevők száma csökken a cukrokat és lipideket tartalmazó energiaanyagok javára.

A kolosztrumban van laktóz (tejcukor), de tartalma sokkal jobban elérhető, mint a későbbi tejben. Ez elegendő az energiaforrások biztosításához és a bél mikroflóra összetételének és aktivitásának szabályozásához (a tejfogyasztáshoz szükséges laktóz lebontása miatt).

A használat után néhány órán belül összegyűjtött kolosztrum tejcukor mennyisége azonban olyan kicsi, hogy laktózérzékenységben szenvedőknél nem fordul elő.

MedicLine

A MedicaLine az Aliness termékcsalád lengyel gyártójának. A termékek olyan természetes kombinációkat tartalmaznak, amelyeket a hatás és a funkcionális tulajdonságok legmagasabb skálája jellemez, amelyeknek köszönhetően jobbak a szervezetnek és egészségvédő természetük van. Gyártásukat a "tiszta címke" elve szerint engedélyezték, ami garantálja a felesleges adalékanyagokat. Az Aliness márkájú vitaminokat allergiások, laktóz intoleranciában szenvedők és gluténmentesek is használhatják.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: 28% immunglobulint [IG] tartalmazó kecskekolosztrum (szárított kecskekolosztrum), mikrokristályos cellulóz: töltőanyag, kapszulahéj: (anyag: hidroxipropilmetilcellulóz).

1 kapszula tartalma: kecskekolosztrum 28% GI 500 mg, immunglobulinok 140 mg

Javasolt napi bevitel : napi 1-2 kapszula étkezés előtt, vízzel.

Nettó tömeg : 100 kapszula

Tárolás: A káros hatásoktól óvni kell vízben, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: A nap folyamán ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.