Vas 18 mg, 120 kapszula
Vas 18 mg, 120 kapszula
Vas 18 mg, 120 kapszula
Vas 18 mg, 120 kapszula
Vas 18 mg, 120 kapszula
Vas 18 mg, 120 kapszula

Vas 18 mg, 120 kapszula

NOW30
3 894,67 Ft

A vas nélkülözhetetlen mikrotápanyag, amely kulcsszerepet játszik az energiatermelésben, az immunrendszer működésében és a neurológiai egészségben.

 

vas 18 mg

 

A vas nélkülözhetetlen mikrotápanyag, amely kulcsszerepet játszik az energiatermelésben, az immunrendszer működésében és a neurológiai egészségben. A vas a hemoglobin – egy olyan molekula, amely oxigént szállít a szervezet sejtjeihez, másrészt a mioglobin, amely megköti az izomszövetekben használt oxigént. A NOW a Ferrochel™ vas-biszglicinátot használja, amely klinikailag kimutatták, hogy kiváló felszívódással rendelkezik, és jól tolerálható, mert gyengéd és nem okoz székrekedést.

Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég sok éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: vas-biszglicinát, rizsliszt, hipromellóz (cellulóz kapszula), sztearinsav (növényi forrás) és szilícium-dioxid.


Az ajánlott napi adag tartalom:


18 mg - Żelaza elemtarnego (90 mg diglicynianu żelaza) (Ferrochel™)

 

Javasolt napi bevitel: Naponta 1 kapszula étkezés közben.

Csomag tartalma: 120 vegetáriánus kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.