Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta
Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta
Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta
Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta
Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta
Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta

Kálium-jodid 30 mg, 60 tabletta

NOW56
4 327,41 Ft

Valamikor a radioaktív szennyeződések hatásainak ellensúlyozására használták, ma a jódhiány veszélyének kitett emberek használják.

 

kálium-jodid 30 mg



Valamikor a radioaktív szennyeződések hatásainak ellensúlyozására használták, ma már jódhiány veszélyének kitett emberek használják.

A kálium-jodidot a pajzsmirigy-betegségek kezelésének támogatására használják, mivel a jód szükséges e mirigy megfelelő működéséhez. Ezenkívül gyulladáscsökkentő, duzzanatcsökkentő és köptető tulajdonságokkal rendelkezik. Gombás bőrbetegségek kezelésében is támogatóként alkalmazható.



Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég több éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Kálium-jodid, mikrokristályos cellulóz, sztearinsav (növényi eredetű) és szilícium-dioxid.


Tartalom az ajánlott napi adagban (3 tabletta):


90 mg - kálium-jodid

 

Javasolt napi bevitel: 3 tabletta naponta egyszer.

Csomag tartalma: 60 tabletta s

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Megjegyzések: Az orvos utasítása szerint, csak rövid ideig tartó napi használatra: Felnőttek és serdülők, 3 tabletta. Ne használja 12 évesnél fiatalabb gyermekeknél, kivéve, ha orvos utasítja.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.