• Új
Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml
Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml
Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml
Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml
Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml
Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml

Folyékony D-3 és MK-7, 30 ml

NOW81
Utolsó tételek a raktáron
9 628,48 Ft

A Now Foods Liquid D-3 és MK-7 kiváló minőségű étrend-kiegészítője, amely támogatja a csontok és a keringési rendszer egészségét.

 

Folyékony D-3 és MK-7

A Now Foods D-3 és MK-7 folyadéka a D-3 és K-2 vitamint egyesíti, két olyan tápanyagot, amelyeket alaposan kutattak a csontok, fogak és szív- és érrendszer egészségében játszott szerepük miatt. A D-3-vitamin a kalciummal együttműködve támogatja a csontok egészségét, de fontos az immunrendszer egészsége szempontjából is. A MenaQ7® MK-7 a K-2 vitamin egyedülálló, szójamentes, biológiailag hozzáférhető formája, amely kulcsszerepet játszik az artériák egészségében, mivel képes támogatni a megfelelő kalcium-anyagcserét az erekben és az artériákban. A K-2-vitamin az erős, egészséges csontozat kialakulásához is fontos.

 

Most Foods ®

Az 1948-ban alapított Now Foods® jó hírű amerikai márka az étrend-kiegészítő iparban. A kivételes minőség iránti elkötelezettségével a NOW Foods® betartja a Good Manufacturing Practice (GMP) szabványait, biztosítva, hogy termékei megfeleljenek a szigorú minőség-ellenőrzéseknek vásárlóik jóléte érdekében.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: D3-vitamin (kolekalciferol formájában) (lanolinból), K2-vitamin (menakinon-7-ként) (MK-7) (MenaQ7®) (csicseriborsóból), közepes szénláncú triglicerid (MCT) olaj, napraforgóolaj, pórsáfrányolaj, vitamin E mentes szója, borsmenta olaj és rozmaring kivonat.

Tartalom az ajánlott napi adagban (5 csepp):

62,5 mcg - D3-vitamin (kolekalciferol formájában) (lanolinból) (2500 NE) 313%*

100 mcg - K2-vitamin (menakinon-7 néven) (MK-7) (MenaQ7®) (csicseriborsóból)

*RWS - Referencia bevitel (napi)

Javasolt napi bevitel: Használat előtt rázza fel. Vegyen be napi 5 cseppet közvetlenül vagy kedvenc italába. A legjobb, ha zsírt tartalmazó étellel együtt veszi be.

Csomag tartalma: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.


Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.


Az USA-ban készült, a GMP szabványok szerint

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.