• Új
Pufferolt C-vitamin 500 mg, 250 tabletta

Pufferolt C-vitamin 500 mg, 250 tabletta

Swanson
SWA122
9 141,65 Ft

A Swanson-féle pufferolt C-vitamin könnyebben hat a gyomorra, mint a hagyományos aszkorbinsav-kiegészítők.

 

Pufferolt C-vitamin 500 mg

A pufferolt C-vitamin a C-vitamin olyan formája, amely gyengédebb a gyomorra, mint a hagyományos aszkorbinsav-kiegészítők. A termék segít szabályozni a táplálék-kiegészítő savasságát, és megkönnyíti az emésztést az érzékeny gyomrú emberek számára. A C-vitamin nélkülözhetetlen vitamin, amely kulcsszerepet játszik számos testfunkcióban, beleértve az egészséges immunrendszer támogatását, az egészséges bőr kollagéntermelésének elősegítését és a vas felszívódásának fokozását. Úgy gondolják, hogy a pufferolt C-vitamin a C-vitamin minden előnyét biztosítja anélkül, hogy kellemetlenséget okozna a gyomor-bélrendszerben.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: C-vitamin (kalcium-L-aszkorbát), térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, stabilizátor: polivinil-pirrolidon, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, vizes tablettabevonat, kötőanyag: zsírsavak, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói.


1 tabletta tartalma:

500 mg - C-vitamin (kalcium-aszkorbát)

56 mg - Mész (kalcium-aszkorbát)

Tartalom az ajánlott napi adagban (3 tabletta):

1500 mg - C-vitamin (kalcium-aszkorbát)

112 mg - Mész (kalcium-aszkorbát)

Javasolt napi bevitel: 1 tabletta naponta 1-3 alkalommal étkezés közben.

Csomag tartalma: 250 tabletta


Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.