• Új
Folsav 800mcg, 30 kapszula

Folsav 800mcg, 30 kapszula

Swanson
SWA146
2 369,26 Ft

Folate Quatrefolic folsavval egészíti ki az étrendet.

 

Folsav 800 mcg

A Folian Quatrefolic olyan étrend-kiegészítő, amely segít a szervezet folsavszintjének pótlásában. A folsav (más néven B9-vitamin) rendkívül fontos, különösen a fogamzóképes korú nők és a várandós anyák számára. Létfontosságú szerepet játszik a sejtnövekedésben, a DNS-szintézisben és a vörösvértestek képződésében. A folsav hiánya a magzat idegrendszerének fejlődésében és egyéb fejlődési rendellenességekhez vezethet.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Glükózamin 5MTHF, quatrefolic, barna rizsliszt, kapszulahéj: hidroxipropilmetilcellulóz, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói és szilícium-dioxid.

Az ajánlott napi adag (1 kapszula) tartalom:

800 mcg - Folian Quatrefolic™ (glukozamin 5MTHF)

Javasolt napi bevitel: napi 1 kapszula. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 30 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.