Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
14 168,00 Ft

Az Enula Microbial Defense három növény kivonatainak egyedülálló keveréke: Elecampane, Jalapa és Blood Wiss. Az Enula gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, valamint széles spektrumú antimikrobiális, vírusellenes, vírusellenes és antibakteriális hatásokkal rendelkezik.

 

Enula
 Az Enula Microbial Defense egyedülálló keveréke két növény kivonatának szabadalmaztatott keveréke: az Elecampane (Inula helenium) és a Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles hatásspektrum jellemzi.

Étrend-kiegészítő


Hozzávalók: Omán nagyszerű kivonata, Jalapa kivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Javasolt napi bevitel: 30 cseppet adjunk hozzá 120 ml vízhez, várjunk egy percet és együnk. Kezdje napi 2x 1 cseppel (30 perccel étkezés előtt), és fokozatosan növelje az adagot. Használat előtt rázza fel.

Nettó tömeg: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.