• -25%
Petrezselyem Nutramedix 30 ml
Petrezselyem Nutramedix 30 ml
Petrezselyem Nutramedix 30 ml
Petrezselyem Nutramedix 30 ml
Petrezselyem Nutramedix 30 ml
Petrezselyem Nutramedix 30 ml

Petrezselyem Nutramedix 30 ml

CWD11-30
6 831,00 Ft 9 108,00 Ft -25%

A petrezselyem méregtelenítő egy petrezselyem levél (Lat. Petroselinum crispum) kivonata.   A petrezselyem méregtelenítő tisztítja a testet a méreganyagoktól és a biotoxinoktól, méregteleníti a májat, a vesét, a nyirokrendszert és a sejtek közötti tereket.

 

Petrezselyem méregtelenítő
A petrezselyem méregtelenítő egy petrezselyem levél (Lat. Petroselinum crispum) kivonata.   A petrezselyem méregtelenítő tisztítja a testet a méreganyagoktól és a biotoxinoktól, méregteleníti a májat, a vesét, a nyirokrendszert és a sejtek közötti tereket. A petrezselyem méregtelenítő tisztítja a vért és csökkenti a Herx reakciót.   Ezenkívül kiegészíti a kalcium, a vas, a tiamin, a riboflavin, a karotin, az A-vitamin és a C-vitamin hiányát.   a Cowden támogatási program részét képezi, és a Cowden's Protocol egyéb termékeivel együtt kell használni.Étrend-kiegészítőNutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.

Hozzávalók:   Petrezselyemlevél kivonat (Petroselinum crispum), ásványvíz, etanol (20–24)%.

Használat:   Öntsön 10 cseppet (0,5 ml) 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt iszik.   Szükség esetén napközben többször is bevehető.   Használat előtt rázza fel az üveget.   Ha Herx reakciót tapasztal, vegyen be 10 cseppet petrezselyem méregtelenítőt átlagosan 10 percenként, 1-2 órán át.

Nettó tömeg:   30 ml

Tárolás:   Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.