Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30
13 616,00 Ft
rating Olvassa el a 2 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 2

A Sealantro Metal Detox három növény kivonatának egyedülálló keveréke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi és korianderlevél. A Sealantro Metal Detox támogatja a szervezet méregtelenítését a nehézfémektől, a különböző biotoxinoktól és sok más mérgező anyagtól.

 

Sealantro Metal DetoxA Sealantro Metal Detox három növény kivonatának egyedülálló keveréke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi és korianderlevél. A Sealantro Metal Detox támogatja a szervezet méregtelenítését a nehézfémektől, a különböző biotoxinoktól és sok más mérgező anyagtól. Különösen hatékonyan távolítja el az olyan anyagokat, mint az ólom, nikkel, arzén, alumínium, higany, ón, rúd, titán, kadmium, rádium, ezüst és indium. Sealantro Metal Detox szerepel a Cowden támogatási programban, és a Cowden Protokoll más termékeivel együtt kell használni.Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az Egyesült Államok piacán. Kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles hatásspektrum jellemzi.


Hozzávalók: Chlorella kivonat, Chondracanthus zerge kivonat, korianderlevél kivonat, Ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat: Öntsön 40 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet ivás előtt. Szükség esetén naponta többször is bevehető. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Új
Excellent produit
rating 10
2023-04-14
Lisa
Excellent produit pour éliminer tous déchets toxiques liés à la destruction de borelias ou candidas. 2 à 3 pipettes tous les soirs. Réveil léger !
Great
rating 10
2022-03-07
aleksandra_ku
Great and fast shipping

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.