Sealantro Nutramedix 30 ml

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30
13 616,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

A Sealantro Metal Detox három növény kivonatának egyedülálló keveréke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi és koriander levelek.   A Sealantro Metal Detox támogatja a test méregtelenítését nehézfémek, különféle biotoxinok és sok más mérgező anyagtól.

 

Sealantro Metal DetoxA Sealantro Metal Detox három növény kivonatának egyedülálló keveréke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi és koriander levelek.   A Sealantro Metal Detox támogatja a test méregtelenítését nehézfémek, különféle biotoxinok és sok más mérgező anyagtól.   Különösen hatékony olyan anyagok eltávolításában, mint az ólom, nikkel, arzén, alumínium, higany, ón, rúd, titán, kadmium, rádium, ezüst és indium.   Sealantro Metal Detox   a Cowden támogatási program részét képezi, és a Cowden's Protocol egyéb termékeivel együtt kell használni.Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.


Hozzávalók:   Chlorella kivonat, Chondracanthus zerge kivonat, korianderlevél kivonat, ásványvíz, etanol (20–24)%.

Használat:   Öntsön 40 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt iszik.   Szükség esetén naponta többször is bevehető.   Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg:   30 ml

Tárolás:   Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új
Great
rating 10
2022-03-07
aleksandra_ku
Great and fast shipping

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.