• -30%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
5 409,60 Ft 7 728,00 Ft -30%

A Sparga Sulphur Detox az orvosi spárga gyökerének kivonata. A Sparga Sulphur Detox támogatja a szulfoantibiotikumok és más szulfonamid alapú gyógyszerek eltávolítását, amelyek blokkolják a szervezet szulfát- és glutation-toxin-útvonalait.

 

Sparga Sulphur DetoxA Sparga Sulphur Detox az orvosi spárga gyökerének kivonata. A Sparga Sulphur Detox támogatja a szulfoantibiotikumok és más szulfonamid alapú gyógyszerek eltávolítását, amelyek blokkolják a szervezet szulfát- és glutation-toxin-útvonalait. Sparga Sulphur Detox szerepel a Cowden támogatási programban, és a Cowden Protokoll más termékeivel együtt kell használni.Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles hatásspektrum jellemzi.


Hozzávalók: orvosi spárga gyökércsatorna kivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat: Öntsön 10 cseppet (0,5 ml) 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt inná. Szükség esetén naponta többször is bevehető. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.