Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
7 268,00 Ft

A stevia a Stevia rebaudiana kivonata. A steviát cukorhelyettesítőként használják. Nem emeli a vércukorszintet és nem vesz részt a zsírlerakódás folyamatában.

 

Stevia édes gyógynövény

A stevia a Stevia rebaudiana kivonata. A steviát cukorhelyettesítőként használják. Nem emeli a vércukorszintet és nem vesz részt a zsírlerakódás folyamatában. A stevia kivonat antimikrobiális hatással is rendelkezik a Borella és a biofilm ellen, valamint széles spektrumú gombaellenes és antioxidáns hatást fejt ki. A Stevia Sweet Herb szerepel a Cowden támogatási programban, és a Cowden Protokoll más termékeivel együtt kell használni.

Étrend-kiegészítő

Nutramedix ®

A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles hatásspektrum jellemzi.

Összetevők: Stevia rebaudiana levél kivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használata: Adjon 3 vagy több cseppet ételhez vagy italhoz. Mikrobás fertőzés esetén használjon 30 cseppet, naponta kétszer. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.