Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
7 728,00 Ft

A Sparga Sulphur Detox kivonat az orvosi spárga gyökeréből.   A Sparga Sulphur Detox támogatja a szulfoantibiotikumok és más szulfonamid alapú gyógyszerek eltávolítását, amelyek blokkolják a szervezet szulfát- és glutation-toxin útjait.

 

Sparga kénméregtelenítőA Sparga Sulphur Detox kivonat az orvosi spárga gyökeréből.   A Sparga Sulphur Detox támogatja a szulfoantibiotikumok és más szulfonamid alapú gyógyszerek eltávolítását, amelyek blokkolják a szervezet szulfát- és glutation-toxin útjait.   Sparga kénméregtelenítő   a Cowden támogatási program részét képezi, és a Cowden's Protocol egyéb termékeivel együtt kell használni.Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.


Hozzávalók:   orvosi spárga gyökércsatorna kivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat:   Öntsön 10 cseppet (0,5 ml) 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt iszik.   Szükség esetén naponta többször is bevehető.   Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg:   30 ml

Tárolás:   Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.