Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
7 268,00 Ft

A Stevia a Stevia rebaudiana kivonata. A Stevia-t cukorhelyettesítőként használják. Nem emeli a vércukorszintet, és nem vesz részt a zsírlerakódás folyamatában.

 

Stevia Sweet Herb

A Stevia a Stevia rebaudiana kivonata. A Stevia-t cukorhelyettesítőként használják. Nem emeli a vércukorszintet, és nem vesz részt a zsírlerakódás folyamatában. A Stevia-kivonat antimikrobiális aktivitással is rendelkezik a Borella és a biofilm ellen, valamint széles gombaellenes és antioxidáns aktivitási spektrummal rendelkezik. A Stevia Sweet Herb szerepel a Cowden támogatási programban, és a Cowden's Protocol egyéb termékeivel együtt kell használni.

Étrend-kiegészítő

Nutramedix ®

A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.

Összetevők: Stevia rebaudiana levélkivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat: Adjon 3 vagy több cseppet ételhez vagy italhoz. Mikrobiális fertőzés esetén 30 cseppet használjon naponta kétszer. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.