Shilajit - Himalájai múmia 400mg

Shilajit - Himalájai múmia 400mg

ALI49
Obecnie brak na stanie
4 857,51 Ft

Shilajit (Mumio) 20%-os fulvosavra standardizálva

 

Shilajit - Himalájai múmia 400mg

A mumio, más néven Shilajit, egy fekete-barna gyantaszerű anyag, amely bizonyos hegyvonulatok sziklaréseiben természetesen előfordul. A hegyi sziklák zugaiban található növények, algák és zuzmók maradványaiból készül, ahol idővel a természetes biológiai változások eredményeként értékes egészségvédő összetevőkben gazdag mumióvá alakulnak át. A mumio számos hatóanyaga közül a legfontosabbak a fulvosavak. Ezenkívül sok más biológiailag aktív anyagot is tartalmaz, mint például foszfolipidek, triterpének és fenolsavak. Vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben is gazdag.

Erősíti az immunrendszert, támogatja a húgyúti rendszert, pozitív hatással van az emésztőrendszerre, pozitív hatással van a normál testsúlyra, támogatja a nemi funkciókat, segít fenntartani a normális menstruációs ciklust, erősíti a csontokat és az ízületeket, támogatja az elmét és a kognitív képességeket működik, és fiatalító hatása van.

MedicLine

A MedicaLine az Aliness termékcsalád lengyel gyártójának. A termékek olyan természetes kombinációkat tartalmaznak, amelyeket a hatás és a funkcionális tulajdonságok legmagasabb skálája jellemez, ennek köszönhetően jobbak a szervezetnek és egészségvédő természetük van. Gyártásukat a "tiszta címke" elve szerint engedélyezték, ami garantálja a felesleges adalékanyagokat. Az Aliness márkájú vitaminokat allergiások, laktóz intoleranciában szenvedők és gluténmentesek is használhatják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Mumio kivonat (shilajit) 20%-os fulvosavakra standardizált, kapszulahéj (kötőanyag: hidroxipropil-metil-cellulóz).

1 kapszula tartalma: 400 mg Mumio kivonat (shilajit 20%), ebből 80 mg fulvosavak.

Javasolt napi bevitel : 1 kapszula naponta egyszer étkezés közben.

Csomag tartalma : 90 kapszula

Tárolás: A káros hatásoktól óvni kell vízben, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.


Figyelem: A nap folyamán ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.