BroccoRaphanin® Activated - Aktív brokkoli mag...

BroccoRaphanin® Activated - Aktív brokkoli mag kivonat, 60 kapszula zöldség

KEN04
9 195,74 Ft

A BroccoRaphanin® Activated egy innovatív brokkoli termék, amelyet szabadalmaztatott nyersanyagok széles választékából állítanak elő. Magas szinten tartalmaz glükorafanint, egy természetes vegyületet, amely támogatja a sejtműködést.

 

BroccoRaphanin® Activated - Aktív brokkoli mag kivonat

A BroccoRaphanin® Activated egy innovatív brokkoli termék, amelyet szabadalmaztatott nyersanyagok széles választékából állítanak elő. Magas szinten tartalmaz glükorafanint, egy természetes vegyületet, amely támogatja a sejtműködést. Stabil mirozinázt is tartalmaz, amely a hatóanyagokat átalakító reakciókért felelős. A mirozináz a brokkoliban található rendkívül fontos enzim, amely a szulforafán előállításához szükséges.

Kenay® AG

A Kenayag egy étrend-kiegészítőket gyártó lengyel cég, amely 1991 óta van a piacon. A Keney® AG termékei ökológiai gazdálkodásból származó természetes eredetű összetevőket tartalmaznak.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: térfogatnövelő: mikrokristályos cellulóz; brokkoli mag kivonat (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), standardizált glükorafanintartalomra: 10%, kapszula: hidroxipropil-metilcellulóz.

Az ajánlott napi adag (1 kapszula) tartalom:

Brokkoli mag kivonat (Brassica oleracea var. dőlt) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

beleértve: - glükorafanint: 10% 20 mg

Mirozináz enzim 17,7 µM/g

Napi ajánlott bevitel: napi 1 kapszula

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

 

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.