Glutation 500 mg, 60 kapszula
Glutation 500 mg, 60 kapszula
Glutation 500 mg, 60 kapszula
Glutation 500 mg, 60 kapszula
Glutation 500 mg, 60 kapszula
Glutation 500 mg, 60 kapszula

Glutation 500 mg, 60 kapszula

NOW29
12 224,93 Ft

A glutation kritikus fontosságú az immunrendszer megfelelő működéséhez. A máriatövis támogatja a máj egészségét és méregtelenítő képességét, elősegíti az emésztést és a szervezet tisztító funkcióit. A hozzáadott alfa-liponsav fokozza a többi összetevő hatását.

 

Glutation 500 mg

 

A glutation kritikus fontosságú az immunrendszer megfelelő működéséhez. A máriatövis támogatja a máj egészségét és méregtelenítő képességét, elősegíti az emésztést és a szervezet tisztító funkcióit. A hozzáadott alfa-liponsav fokozza a többi összetevő hatását. Ez a termék csökkentett glutationt (L-glutation) tartalmaz – az optimális biológiai hozzáférhetőség aktív formáját.

Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég sok éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: L-glutation, máriatövis, alfa-liponsav, töltőanyag: cellulózpor; kapszula: cellulóz; subst. csomósodásgátló: zsírsavak magnézium sói, szilícium-oxid.


Tartalom az ajánlott napi adagban:


500 mg - Glutation (az L-glutation redukált formája)

100 mg - Máriatövis (Sylibum Marianum) (héj) (80%-os szilimarinra standardizált kivonat)

50 mg - Alfa-liponsav

 

Napi ajánlott bevitel: Naponta 1 kapszula.

Csomag tartalma: 60 db vegetáriánus kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.