KELP, por (227 g)
KELP, por (227 g)
KELP, por (227 g)
KELP, por (227 g)
KELP, por (227 g)
KELP, por (227 g)

KELP, por (227 g)

NOW44
5 409,26 Ft

A moszat a barna algák családjába tartozó nagyméretű, leveles hínár, amely kiváló jódforrás, amely elengedhetetlen a pajzsmirigy egészséges működéséhez.

 

HÍNÁR


 

A tengeri moszat a barna algák családjába tartozó nagyméretű, leveles hínár, amely a világ óceánjainak hidegebb vizeinek "erdőiben" nő. A tengeri moszatot évszázadok óta használják a kínai, japán és koreai konyhák fontos, tápláló alapanyagaként. Kiváló jódforrás is, amelyről kimutatták, hogy nélkülözhetetlen a pajzsmirigy egészséges működéséhez.

Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég több éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Organikus tengeri alga (Laminaria spp.) (egész növény)

Az ajánlott napi adag tartalom:

450 mcg - 300% jód*

90 mg – Organikus hínár

(Laminaria spp.) (Egész növény)

*RWS Napi beviteli érték

Javasolt napi bevitel: napi 1 lapos kanál (90 mg).

Csomag tartalma: 227g

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.