Ashwagandha 450 mg, 100 kapszula
Ashwagandha 450 mg, 100 kapszula
Ashwagandha 450 mg, 100 kapszula
Ashwagandha 450 mg, 100 kapszula

Ashwagandha 450 mg, 100 kapszula

SWA62
2 704,63 Ft

Az Ashwagandha egy adaptogén gyógynövény, amelyet hagyományosan a relaxáció elősegítésére és a mindennapi stresszre adott egészséges válasz támogatására használnak.

 

Ashwagandha 450 mg

Az Ashwagandha egy adaptogén gyógynövény, amelyet hagyományosan a relaxáció elősegítésére és a mindennapi stresszre adott egészséges válasz támogatására használnak. Segít enyhíteni az enyhe vagy alkalmi szorongást. Az Ashwagandha gyökér nemcsak a stresszre adott egészséges reakciót segítheti elő, hanem az immunrendszer működését is támogatja. Adaptogénként az ashwagandha úgy működik, hogy támogatja az egészséges kortizolszintet és segít szabályozni a mellékvese rendszert. Ez pedig kiegyensúlyozza a stresszorokra adott élettani válaszokat, és segít könnyebben "alkalmazkodni" a stresszhez. Az ashwagandhát hagyományosan az egészség és a hosszú élettartam elősegítésére, a test revitalizálására, az alvás támogatására és az általános közérzet javítására használják. Ezenkívül az Ashwagandha közvetett szerepet játszhat a szervezet immunrendszerének működésében.

Swanson®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég az Egyesült Államok legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedője. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Ashwagandha, kapszulahéj: zselatin, rizsliszt, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói.


Az ajánlott napi adag (1 kapszula) tartalom:


450 mh - Ashwagandha (Withania somnifera) gyökér



Napi ajánlott bevitel: napi 1 kapszula

Csomag tartalma: 100 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.