• Új
Spárga kivonat, 60 kapszula

Spárga kivonat, 60 kapszula

Swanson
SWA106
4 327,41 Ft

A spárgakivonat olyan étrend-kiegészítő, amely vizelethajtó, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

 

Spárga kivonat

A spárgakivonat kapszula formájú étrend-kiegészítő, amely fehér spárgagyökér kivonatot tartalmaz. A fehér spárga gazdag tápanyagforrás, beleértve a B-vitaminokat, a C-, E-, K-vitamint és a folsavat. A spárgakivonat vizelethajtó, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A spárga gyökereit a természetgyógyászatban a húgyúti rendszer erősítésére, az immunrendszer támogatására és a koleszterinszint csökkentésére használták. Ez a termék mesterséges szín- és aromáktól mentes, és 100%-ban vegánok számára alkalmas.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég az Egyesült Államok legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedője. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Spárga kivonat, spárgaszár, térfogatnövelő: maltodextrin, hipromellóz kapszula (vegetáriánus), mikrokristályos cellulóz (növényi rost), csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma:

170 mg - Spárga kivonat (Asparagus officinalis) (rizóma és gyökér)

100 mg - Spárga szár (Asparagus officinalis

Az ajánlott napi adag (3 kapszula) tartalom:

340 mg - Spárga kivonat (Asparagus officinalis) (rizóma és gyökér)

200 mg - Spárga szár (Asparagus officinalis)

Javasolt napi bevitel: napi 2 alkalommal 1 kapszula. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.