• Új
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 lágyzselé
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 lágyzselé
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 lágyzselé
Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 lágyzselé

Astaxanthin & Zeaxanthin, 60 lágyzselé

Swanson
SWA107
Utolsó tételek a raktáron
8 222,07 Ft

Az Astaxanthin & Zeaxanthin kiegészítő két természetes antioxidánst, az astaxantint és a zeaxantint tartalmaz, antioxidáns és szemvédő tulajdonságokkal.

 

Asztaxantin és zeaxantin

Az Astaxanthin & Zeaxanthin egy étrend-kiegészítő, amely két természetes antioxidáns, az astaxanthin és a zeaxanthin kombinációját tartalmazza. Az astaxanthin egy erős antioxidáns, amely védelmet nyújt a sejtkárosodás ellen. A zeaxantin egy karotinoid, amelynek tulajdonságai megvédik a szemet az olyan káros tényezőktől, mint a kék fény.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Asztaxantin (Haematococcus pluvialisból), OmniXan® Zeaxanthin [borsból (Capsicum annuum) (gyümölcs)], olívaolaj, zselatin, glicerin; tisztított víz, napraforgó lecitin, méhviasz, tokoferol keverék.

Az ajánlott napi adag tartalom (1 lágyzselé):

4 mg - Astaksantyna

4 mg - Zeaksantyna OmniXan®

Javasolt napi bevitel: napi 1 zselé. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 60 db lágyzselé

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.