• Új
Avena Sativa 575 mg, 60 kapszula

Avena Sativa 575 mg, 60 kapszula

Swanson
SWA108
3 310,47 Ft

Az Avena Sativa zabszem kivonatot tartalmaz, amely tápanyagokban és avenantramidokban gazdag, jótékony hatással van az ideg- és a szív- és érrendszer egészségére.

 

Avena Sativa 575 mg

Az Avena Sativa egy kapszula formájú étrend-kiegészítő, amely Avena Sativa nevű természetes zabszem kivonatot tartalmaz. A zab gabona olyan tápanyagok gazdag forrása, mint a B-vitaminok, ásványi anyagok (beleértve a magnéziumot, cinket, vasat) és rostokat. Az Avena Sativa kivonat avenantramidokat is tartalmaz, olyan növényi vegyületeket, amelyek antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Az Avena Sativa étrend-kiegészítő segíthet az egészséges idegrendszer fenntartásában, javíthatja az agyműködést és csökkentheti a stresszszintet. Az Avena Sativa kiegészítése segíthet a vér koleszterinszintjének csökkentésében, valamint a szív és az erek egészségének megőrzésében.

Swanson®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Avena sativa kivonat 10:1, zselatin, maltodextrin, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Az ajánlott napi adag (4 kapszula) tartalom:

2,3 g - Avena Sativa 10:1 kivonat (a teljes növényből)

Javasolt napi bevitel: 2 kapszula naponta kétszer. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.