• Új
BioPerine 10 mg, 60 kapszula

BioPerine 10 mg, 60 kapszula

Swanson
SWA117
2 942,64 Ft

A BioPerine 10mg egy bioperint, más néven piperint tartalmazó étrend-kiegészítő. Szabadalmaztatott és szabványosított fekete bors kivonat.

 

BioPerine 10 mg

A BioPerine egy szabadalmaztatott kivonat, amelyet feketebors gyümölcsökből, különösen a piperinvegyületből nyernek. Általában természetes biohasznosulás-fokozóként használják, hogy fokozzák a különböző tápanyagok és egyéb vegyületek felszívódását a szervezetben. A piperin egy feketebors gyümölcséből nyert anyag, és az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása a TRPV1 nevű receptor stimulálása. Ez növeli a gyomornedv kiválasztását, ami javítja az emésztési folyamatot. Emellett a piperin jótékony hatással van egyes vitaminok és ásványi anyagok felszívódására, ami pozitívan hat szervezetünkre. Fontos azonban megjegyezni, hogy a túlzott piperinfogyasztás káros hatással lehet az egészségre. Ezenkívül a piperin elősegíti a Q10 koenzim felszívódását, amely étrendünk fontos összetevője, és fontos összetevője szervezetünk energiatermelésében.

Swanson®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Bioperine, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: zselatin, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói és szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma: 10 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (fekete bors, gyümölcs) (min. 19 mg piperinre szabványosítva)


Az ajánlott napi adag (2 kapszula) tartalom:

20 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (fekete bors, gyümölcs) (min. 19 mg piperinre szabványosítva)

Javasolt napi bevitel: 1 kapszula naponta 1-2 alkalommal. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.