• Új
Bitter Melon 500mg, 60 kapszula

Bitter Melon 500mg, 60 kapszula

Swanson
SWA118
2 001,43 Ft

A Bitter Melon olyan tápanyagokat tartalmaz, mint az A-, C- és K-vitamin, valamint kálium.

 

Keserű dinnye 500 mg

A keserű dinnyét nagyra becsülik potenciális egészségügyi előnyei miatt. Úgy gondolják, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítik a vércukorszint szabályozását, így a cukorbetegek körében népszerű kiegészítő. Olyan tápanyagokban is gazdag, mint az A-, C- és K-vitamin, valamint kálium és élelmi rost. A keserű dinnyét hagyományosan gyógynövényekben használják az emésztés és az immunrendszer elősegítésére, valamint a gyulladás enyhítésére.


Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Keserű dinnye, kapszulahéj: zselatin, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói és szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma: 500 mg - keserű dinnye gyümölcs (Momordica charantia)

Az ajánlott napi adag (2 kapszula) tartalom:

1000 mg - keserű dinnye gyümölcs (Momordica charantia)

Javasolt napi bevitel: napi 2 alkalommal 1 kapszula. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.