E-vitamin 400IU kevert tokoferolok - 100 kapszula

E-vitamin 400IU kevert tokoferolok - 100 kapszula

SWA14
5 428,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

Az E-vitamin, mint tokoferolok keveréke, az E-vitamin legjobban asszimilálható formája. Az E-vitamin erős antioxidáns, amely küzd a szabad gyökök ellen, és megvédi a zsírsavakat oxidációjuk előtt.

 

E-vitamin 400IU kevert tokoferolok


Az E-vitamin vegyes tokoferolok az E-vitamin legjobban asszimilálható formája. Az E-vitamin erős antioxidáns, amely küzd a szabad gyökök ellen, és megvédi a zsírsavakat oxidációjuk előtt. Ezenkívül megakadályozza az eritrociták idő előtti lebomlását, és részt vesz a vörösvérsejtek oxigénjének a test összes sejtjébe történő szállításában. Az E-vitamin közvetlen hatással van az izom teljesítményére. Támogatja az immunrendszert, fokozza a sejtek válaszát és javítja a T-limfociták működését.


Swanson ®

A Swanson Health Products az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója, 1969-ben alakult. A vállalat az Egyesült Államok legnagyobb magántulajdonban lévő vitaminkatalógus-kereskedője. Termékeit a helyes gyártási gyakorlat (GMP) szerint gyártják.

Étrend-kiegészítőÖsszetevők: E-vitamin (D-alfa-tokoferol és tokoferol keverék: béta-tokoferol, delta-tokoferol és gamma-tokoferol), kapszulahüvely: zselatin, nedvesítőszer: glicerin, vegetáriánus és szójaolaj, tisztított víz.

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): E-vitamin (D-alfa-tokoferol és tokoferol keverék: béta-tokoferol, delta-tokoferol és gamma-tokoferol) - 267 mg alfa-tokoferol egyenérték

Ajánlott napi bevitel: Napi egy kapszula étkezés közben.

Nettó súly: 58 g - 100 kapszula


Tárolás: Óvja a fénytől, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára nem hozzáférhető helyen tárolja.

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az E-vitamin 400IU terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

Új
Sehr gut
rating 10
2023-12-25
K.und G. Deutschland
Schnelle Lieferung, danke

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.