Fokhagyma 5000, 90 tabletta
Fokhagyma 5000, 90 tabletta
Fokhagyma 5000, 90 tabletta
Fokhagyma 5000, 90 tabletta
Fokhagyma 5000, 90 tabletta
Fokhagyma 5000, 90 tabletta

Fokhagyma 5000, 90 tabletta

NOW33
8 546,63 Ft

A Garlic 5000-ben található fokhagyma standardizált allicin és allicin prekurzorok előállítására, amelyek lenyeléskor allicinné alakulnak.

 

Fokhagyma 5000

 

 

A Garlic 5000-ben található fokhagyma standardizált allicin és allicin prekurzorok előállítására, amelyek lenyeléskor allicinné alakulnak. Bélben oldódó bevonattal rendelkezik, így az átalakulás a bél felső részében megy végbe, így biztosítva az optimális felszívódást, miközben megakadályozza a csípős fokhagyma szag felszabadulását a gyomorban. Az allicin prekurzor szintjét egy speciális eljárással nyerik, amely nedvesen tartja a fokhagymát. Ez a folyamat megőrzi az allicin prekurzorokat, miközben megőrzi az egész friss fokhagyma minden természetes jóságát. Élvezze ennek a szagtalanított fokhagyma tabletta előnyeit!

Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég több éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Allium sativum, m ikrokristályos cellulóz, bélben oldódó bevonat, kroszkarmellóz-nátrium, sztearinsav (növényi forrás), magnézium-sztearát (növényi forrás) és szilícium-dioxid.



Az ajánlott napi adag tartalom:

500mg - Szabályozott fokhagyma

(Allium sativum) (hagyma)

(min. 5000 mcg allicin tablettánként)

 

Napi ajánlott bevitel: Naponta 1 tabletta.

Csomag tartalma: 90 db tabletta

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.