Keratin 50 mg, 60 kapszula

Keratin 50 mg, 60 kapszula

SWA50
3 570,11 Ft

A keratinok kemény, rostos fehérjék csoportja, amelyek segítenek fenntartani az ízületek egészségét, valamint támogatják a bőrt, a hajat és a körmöket.

 

Keratin 50 mg

A keratinok kemény, rostos fehérjék csoportja, amelyek segítenek fenntartani az ízületek egészségét, valamint támogatják a bőrt, a hajat és a körmöket. A keratinok kivételesen magas cisztein aminosav-tartalmat biztosítanak, amely önmagában is bőséges forrása a porcszövetet tápláló és erősítő kénmolekuláknak. Amikor a ciszteinből származó kénmolekulák egymáshoz kapcsolódnak, nagyon erős kötéseket képeznek, úgynevezett "ciszteinhidakat". Ezek a hidak fontos támasztékot nyújtanak a teherhordó ízületeknek. A tibeti gyapjúból nyert Swanson Premium Brand® Keratin tiszta, élelmiszer-minőségű hidrolizált keratint szállít, amely táplálja az egészséges kötőszöveteket, és elősegíti a bőr, a haj és a körmök egészségét, erejét és megjelenését.

Swanson®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég az Egyesült Államok legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedője. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Keratin (tibeti gyapjúból), rizsliszt, zselatin, zsírsavak magnézium sója, szilícium-dioxid.

Az ajánlott napi adag (1 kapszula) tartalom:


50mg - Keratin (tibeti gyapjúból)



Napi ajánlott bevitel: napi 1 kapszula.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.