Lactibiane IKI PiLeJe - 1 Nagyobb

Lactibiane IKI

MED07

Új termék

A Lactibiane IKI erősíti a bél mikroflóra egyensúlyát és javítja a kényelmet azoknál az embereknél, akik hajlamosak a gyomor-bél traktus nyálkahártyájának gyulladására.

Bővebb leírás

HUF23,875

Egyéb infó

Lactibiane Iki

A Lactibiane IKI erősíti a bél mikroflóra egyensúlyát és javítja a gyomor-bél traktus nyálkahártyájának gyulladására hajlamos emberek kényelmét.

Kiegészítésre ajánlott:

  • Irritált bél szindróma kísérő hasmenéssel,
  • a bélnyálkahártya gyulladása,
  • gyulladásos bélbetegségek,
  • Crohn-kór, fekélyes vastagbélgyulladás.

PiLeJe

A Groupe PiLeJe egy francia cég, amelyet 1991-ben alapítottak. A PiLeJe csak természetes eredetű termékeket kínál olyan dózisokban, amelyek megfelelnek az emberi test napi szükségleteinek, és amelyet a gyomor-bél traktus optimális asszimilációja jellemez.

Étrend-kiegészítő

Hozzávalók:   tejsavbaktériumok (Bifidobacterium lactis LA 304, Lactibacillus acidophilus LA 201, Lactibacillus salivarius LA 302), töltőanyag (burgonyakeményítő, cikória inulin, kukoricából származó maltodextrin és szilícium-dioxid).

Tejbaktériumok átlagos értékei 1 tasakban:   40x10 9 cfu

Ajánlott napi bevitel:   Napi 1 tasak, feloldjuk egy pohár vízben. Étkezés előtt vegye be. Jelentkezés 1 hónapig.

Nettó tartalom:   90 g - 30 tasak

Tárolás:   Hűvös és száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat:   Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőként). A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Vélemények

Kattintson ide a vélemény írásához